Ibland händer det

31 01 2014

Idag är jag otroligt lycklig. I förmiddags ringde otroligt fina PT Madde och undrade om jag ville börja jobba hos henne (inte tränings relaterat). Hon har tydligen snokat lite utan att jag har märkt något. Så nu förstår jag varför jag fick chansen att göra personlighets testet, och varför hon poängterade att många arbetsgivare använder sig av det testet för att sortera ut i rekryteringsprocessen.

Första gången som jag dessutom har en chef som redan beställt allt jag behöver för att kunna utföra mitt arbete. Är så otroligt glad att hon tror så pass bra på min förmåga att hon vill anställa mig. Kunde inte vara gladare just nu.

På fredag skrivs det papper, och så skall jag få min jobbdator, och jobbtelefon, om de har hunnit levereras. Bäst av allt är att jag kan sitta hemma i soffan och jobba. Men kommer även att behöva åka hela 5 min med bil till ”kontoret” hemma hos henne, eller 20 min till ”kontoret” hos hennes föräldrar. Lite skillnad på 2h resväg, eller vad säger ni?

Med tanke på nuvarande arbetsgivaren (som snart kommer bli före detta arbetsgivaren) så känns det här för bra för att vara sant. Finns även något som kallas friskvård, vilket i mitt fall kommer betyda PT ledd träning i företagsgymmet. Ibland händer det faktiskt att man träffar på rätt personer vid rätt tillfällen. Är otroligt glad att jag lärt känna henne. Kommer att vara henne evigt tacksam för denna chansen.

Annonser

Åtgärder

Information

One response

8 03 2014
Emma

Ja vi är så glada att vi är framme nu får dessa möten och allt gå fort så vi får börja med försöken och att de blir något 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: